Υποτροφίες Ιδρύματος Ωνάση για μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό

ipaidia thumbnail

Το Ίδρυμα Ωνάση προκηρύσσει το ετήσιο Πρόγραμμα Υποτροφιών προς Έλληνες για σπουδές στο Εξωτερικό και το Εσωτερικό.

*Ημερομηνία έναρξης από 1/9/2021 ή 1/10/2021 και εξής και σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών. Οι υποτροφίες δεν έχουν αναδρομική ισχύ.

Σπουδές στο Εξωτερικό: Επιστημονικοί κλάδοι και Ειδικεύσεις (1)

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΦΥΣΙΚΕΣ & ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΗ & ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

(1) Η επιλογή του επιστημονικού κλάδου/ ειδίκευσης γίνεται βάσει των επιδιωκόμενων σπουδών. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για μία ειδίκευση ή ένα επιστημονικό κλάδο από τους ως άνω αναφερομένους. Εξαίρεση αποτελούν τα διεπιστημονικά προγράμματα.
(2) Με έμφαση στις Καβαφικές σπουδές σε διδακτορικό επίπεδο.

Σπουδές στην Ελλάδα: Επιστημονικοί κλάδοι και Ειδικεύσεις (1)

(1) Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μόνο για μία ειδίκευση και μόνο για σπουδές σε δημόσια Πανεπιστήμια. Η επιλογή του επιστημονικού κλάδου/ ειδίκευσης γίνεται βάσει των επιδιωκόμενων σπουδών.

Διαδικασία υποβολής αίτησης

Βήμα 1ο: Μελέτη της Προκήρυξης & Προετοιμασία απαιτούμενων δικαιολογητικών προκειμένου να επισυναφθούν στην ηλεκτρονική αίτηση πριν την υποβολή της

Βήμα 2ο: Συμπλήρωση Ηλεκτρονικής Αίτησης, Επισύναψη δικαιολογητικών & Υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης έως και 28/2/2021.

Βήμα 3ο: Λήψη κωδικού επιβεβαίωσης επιτυχούς υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης αυτόματα από το σύστημα.

Βήμα 4ο: Ηλεκτρονική αποστολή οριστικής αποδοχής από το Πανεπιστήμιο & Υπεύθυνης Δήλωσης κόστους σπουδών έως και 31/5/2021

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών: 28 Φεβρουαρίου 2021.

Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να διαβάσουν προσεκτικά το κείμενο της ανακοίνωσης υποτροφιών που αναφέρει τους όρους και προϋποθέσεις χορήγησης υποτροφίας και τις διαθέσιμες ειδικεύσεις και επίπεδα σπουδών πριν τη συμπλήρωση και υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα προκήρυξη υποτροφιών, τους σχετικούς όρους, την αίτηση και τα δικαιολογητικά παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Συχνές Ερωτήσεις και στον Κανονισμό Υποτροφιών ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποτροφιών μέσω e-mail στη διεύθυνση  ή μέσω τηλεφώνου στο +30 210 37 13 053, -054, -055, -056, -057.

ip[
Exit mobile version