Επίσκεψη της διοικήτριας του ΟΑΕΔ σε Βόλο και Λάρισα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔03/05/2018 - 10:16 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Επίσκεψη στο Βόλο και τη Λάρισα θα πραγματοποιήσει η ∆ιοικήτρια του Καθ. , σήμερα Πέμπτη 3 και την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018. Η κα Καραμεσίνη θα επισκεφθεί σήμερα στις 14:00 το ΚΠΑ2 στο Βόλο, στο πλαίσιο των άµεσων κι αµφίδροµων επαφών της ∆ιοικήτριας µε τα στελέχη και τους εργαζόµενους του σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Το απόγευμα η Διοικήτρια θα ανοίξει με ομιλία της την ηµερίδα «Ο στηρίζει την Απασχόληση και προβάλλει Ευκαιρίες Δικτύωσης και Κινητικότητας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη» που θα πραγματοποιηθεί από τις 18:00-21:00, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα. Την εκδήλωση διοργανώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, το Europe Direct, το Δήμο Λαρισαίων, το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Επιμελητήριο Λάρισας, το Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και το ΚΕΣΥΠ Λάρισας.

Την Παρασκευή 4 Μαΐου η κα Καραμεσίνη θα συνοδεύσει την Υπουργό Εργασίας στην συνάντησή της με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με θέμα την προγραμματική σύμβαση μεταξύ του και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για την παραχώρηση του οικοπέδου της πρώην Βαμβακουργίας στο Π.Θ. προκειμένου να αξιοποιηθεί για πανεπιστημιακές χρήσεις.

Loading...


  • europalso   ideascentral