Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ: Αιτήσεις από 8 Μαρτίου

60.000 κατοικίες στο νέο πρόγραμμα

 Από τις 8 Μαρτίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα .  Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά. Τα ποσοστά ενίσχυσης κλιμακώνονται μέχρι 70 %, ανάλογα με το εισόδημα και την οικογενειακή κατάσταση ενώ υπάρχει δυνατότητα χορήγησης άτοκου δανείου διάρκειας 4 – 6 ετών


Την Πέμπτη 8 Μαρτίου θα ξεκινήσει η υποβολή υπαγωγής στο πρόγραμμα ““, μέσω του οποίου ενισχύονται επενδύσεις για ενεργειακή θωράκιση κατοικιών, ανακοίνωσε απόψε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Υπενθυμίζεται ότι τα ποσοστά ενίσχυσης κλιμακώνονται μέχρι 70 %, ανάλογα με το εισόδημα και την οικογενειακή κατάσταση ενώ υπάρχει δυνατότητα χορήγησης άτοκου δανείου διάρκειας 4 – 6 ετών. Οι εργασίες που ενισχύονται είναι: αντικατάσταση κουφωμάτων, τοποθέτηση – αναβάθμιση θερμομόνωσης, αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης – ψύξης και σύστημα ζεστού νερού χρήσης με χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Ο επιλέξιμος προϋπολογισμός παρεμβάσεων ανά αίτηση ωφελούμενου δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 250 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο επιφάνειας κύριας χρήσης.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέχρι εξαντλήσεως του προϋπολογισμού.

ip[
Exit mobile version