Εκλογές 2019 – Μητσοτάκης: Το γαλάζιο στον χάρτη είναι το γαλάζιο της πατρίδας μας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔02/06/2019 - 21:45 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

| Ενωτικός εμφανίστηκε ο Κυριάκος σε δήλωσή του μετά τη νέα μεγάλη εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μετά τον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών κατέγραψε νίκη στις 12 από τις 13 περιφέρειες.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «ο χάρτης βάφτηκε γαλάζιος αλλά δεν είναι το γαλάζιο της παράταξής μας αλλά της πατρίδας».

Απευθυνόμενους στους περιφερειάρχες και τους δημάρχους που εξελέγησαν είπε ότι πρώτη προτεραιότητα είναι «να ενώσουν τις κοινωνίες και να δουλέψουν για το καλό των πολιτών».

Ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου, σε πέντε εβδομάδες, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «τότε θα πάρουμε όλοι μαζί την καθοριστική απόφαση για το μέλλον της χώρας. Θα βρεθώ στην πρώτη γραμμή, θα γυρίσω όλη τη χώρα, πόλη-πόλη, χωριό-χωριό. Έτσι θα γίνει η ελπίδα πραγματικότητα για τη φωτεινή Ελλάδα που όλοι θέλουμε και στην οποία έχουν θέσει όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες».

«Για εμάς δεν υπάρχουν κομματικές ταυτότητες στη συνεργασία με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μοναδικό κριτήριο είναι η ζωή σε κάθε περιφέρεια και δήμο να γίνει καλύτερη» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα της ΝΔ σημείωσε ότι «κυρίως αντιμετωπίζει και θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες από ένα σύστημα που ορθώνει εμπόδια στην αποτελεσματικότητα της αυτοδιοίκησης».

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών είπε ότι «δώσαμε πολιτική διάσταση στις περιφεριακές εκλογές γιατί θέλουμε τιους περιφερειάρχες συμμαχους και χαίρομαι γιατί σήμερα στις 12 από τις 13 περιφέρειες επικράτησαν στελέχη που προέρχονται από τη μεγάλη πολιτκή οικογένεια συμπεριλαμβανομένης της Αττικής που κατοικί ο μισός πληθυσμός της χώρας».

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso