: Αιφνιδιαστική δήλωση από μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου μιας και ανακοίνωσε το τέλος στην διάθεση των από τα φαρμακεία στις 19 Ιουνίου

 

Πιο συγκεκριμένα, o κ. Παπαθανάσης δήλωσε μιλώντας στο OPEN πως η διάθεση των self test από τα σταματάει μετά τις 19 Ιουνίου και μάλιστα συμπλήρωσε πως αυτό είναι σε συνεννόηση και με την κυβέρνηση.

Πάντως, πρόκειται για μια αιφνιδιαστική απόφαση και μένει να φανεί αν όντως πρόκειται για κεντρική απόφαση ή μονομερής ενέργεια των φαρμακείων, την ίδια στιγμή, που σύμφωνα με τα ισχύοντα, οι εργαζόμενοι προμηθεύονται αυτή τη στιγμή τρία .

Ο κύριος Παπαθανάσης σημείωσε:

«Ως Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος πήραμε απόφαση να επεκτείνουμε το δίμηνο διανομής έως τις 19 Ιουνίου. Η συμφωνία που έχουμε κάνει είναι ότι θα καλύπτουμε την κοινωνία μέχρι τέλος του μήνα. Εμείς έχουμε τη δυνατότητα οι πλατφόρμες να είναι ανοιχτές. Σταματά η δωρεάν διάθεση των self test από τα φαρμακεία. Είναι μία απόφαση που είναι εις γνώση της πολιτείας. Η συμφωνία που υπήρχε ήταν για τους δύο μήνες, η συμφωνία εκπνέει αυτές τις μέρες».

Κορονοϊός – καλοκαίρι: Tι ισχύει στις χώρες της Ευρώπης

Εμβολιασμοί παιδιών – Θεοδωρίδου: Ποιά θα έχουν προτεραιότητα

Moderna: Ζήτησε άδεια έγκρισης του εμβολίου της για χρήση από εφήβους